Hitta ditt drömhus till salu i Oxie – Se vårt utbud av radhus, villor och hus i Oxie och Svedala

Är du på jakt efter ditt drömhus i Oxie och Svedala? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder ett brett utbud av hus till salu i Oxie, inklusive radhus och villor. Med många sålda hus i Svedala har vi erfarenheten och expertisen för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Hus till salu i Oxie

Oxie är en attraktiv plats att bo på med närhet till både natur och stad. Hos oss hittar du ett stort urval av hus till salu i Oxie, oavsett om du letar efter ett radhus eller en villa. Vårt utbud är noggrant utvalt för att passa olika behov och önskemål.

Radhus till salu i Oxie

Vår lista inkluderar även radhus till salu i Oxie. Radhus är ett perfekt alternativ för de som söker ett bekvämt boende med lite mindre underhåll. Med gemensamma grönområden och närhet till service och förbindelser erbjuder radhusen i Oxie en fantastisk livsstil.

Villor till salu i Oxie

Om du är ute efter mer utrymme och integritet kan en villa vara det rätta för dig. Vi erbjuder också ett varierat utbud av villor till salu i Oxie. Våra villor är belägna i trevliga områden och har allt du behöver för att trivas och njuta av det goda livet.

Sålda hus i Svedala

Vi har även hjälpt många köpare att hitta sina drömhus i närliggande Svedala. Vår kunskap om marknaden och vårt utbud av hus till salu i Svedala gör oss till en pålitlig partner i ditt sökande efter det perfekta hemmet.

Hus i Oxie – Ditt drömhem väntar på dig

Oavsett om du letar efter ett radhus eller en villa, så finns ditt drömhus till salu i Oxie. Vi är här för att hjälpa dig hitta rätt och göra hela processen smidig och enkel. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot att hitta ditt drömhem!

Tveka inte att utforska vårt breda utbud av hus till salu i Oxie och Svedala. Vi har alltid nya spännande objekt tillgängliga och vårt passionerade team står redo att assistera dig i ditt hemsökande.

“Ett hem är inte bara en plats, det är en känsla.”

Vårt utbud av hus till salu

Objekttyp Plats
Radhus Oxie
Villa Oxie
Radhus Svedala

Se vårt utbud idag och hitta ditt drömhus!

  • Hus till salu – Oxie
  • Radhus till salu Oxie
  • Hus till salu i Oxie
  • Villor till salu Oxie
  • Sålda hus Svedala
  • Hus i Oxie
  • Villa till salu Oxie
  • Hus Oxie

Ofte stillede spørgsmål

Var kan jag hitta hus till salu i Oxie?

Det finns flera webbplatser och mäklare som erbjuder hus till salu i Oxie, inklusive Hemnet, Booli och Mäklarhuset.

Vad är genomsnittspriset för ett radhus i Oxie?

Genomsnittspriset för ett radhus i Oxie kan variera beroende på storlek, skick och läge. Det rekommenderas att du kontrollerar aktuella annonser för att få en uppfattning om priserna.

Finns det några villor till salu i Oxie?

Ja, det finns även villor till salu i Oxie. Du kan hitta annonser för dessa på webbplatser som Hemnet och Mäklarhuset.

Vilka mäklare kan jag kontakta om jag är intresserad av att köpa ett hus i Oxie?

Du kan kontakta mäklare som Mäklarhuset, Bjurfors och Fastighetsbyrån för att få mer information om hus till salu i Oxie.

Har det sålts några hus i Svedala nyligen?

För att få information om sålda hus i Svedala kan du med fördel kontakta mäklare eller söka på webbplatser som Hemnet och Booli.

Vad är skillnaden mellan ett radhus och en villa?

En villa refererar generellt sett till ett fristående hus med egen tomt, medan ett radhus är en del av en rad av liknande hus som delar väggar med sina grannar.

Vilka fördelar finns det med att köpa ett hus i Oxie?

Oxie är en lugn och trevlig stadsdel med närhet till både natur och stadsliv. Det finns flera bekvämligheter såsom affärer, skolor och kommunikationer i området.

Vad är genomsnittlig storlek på hus i Oxie?

Genomsnittlig storlek på hus i Oxie kan variera, men det finns både små och större hus tillgängliga för försäljning.

Är det lätt att hitta hus till salu i Oxie?

Ja, det är vanligtvis relativt enkelt att hitta hus till salu i Oxie. Det finns flera mäklare och webbplatser som erbjuder annonser för hus i området.

Vad kan jag förvänta mig att betala för ett hus i Oxie?

Priset på ett hus i Oxie kan variera beroende på storlek, skick och läge. Det bästa är att undersöka aktuella annonser för att få en uppfattning om prisnivåerna i området.

Artiklen Hitta ditt drömhus till salu i Oxie – Se vårt utbud av radhus, villor och hus i Oxie och Svedala har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 28 anmeldelser