Svt play jul

En pysslig jul – SVT Play

En pysslig jul | SVT Play

Behöver du sista-minuten tips för att få julen att kännas så hemgjord som möjligt? Har du kört fast i julklappsplanerna, eller bara inte hunnit klä granen …

Behöver du sista-minuten tips för att få julen att kännas så hemgjord som möjligt? Har du kört fast i julklappsplanerna, eller bara inte hunnit klä granen än? Kirstie Allsopp ger oss tipsen på hur julpysslet blir allra bäst och enklast att hantera. Programmet sändes 2016.

Astrids jul | SVT Play

Möt Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Kajsa Kavat, Madicken, barnen på Saltkråkan och alla de andra i den Lindgrenska julvärlden.

Jul i Kapernaum – SVT Play

Jul i Kapernaum | SVT Play

En saga om en stad, om människorna som bor där och om en stjärna som lagt sig att vila.

Jul på Centralen | SVT Play

Julens mest älskade sånger sjungs mitt i kvällsrusningen på Stockholms Central.

Sunes jul | SVT Play

Karl SUNE Rudolf Andersson heter han, huvudpersonen i årets julkalender. Sune är en drömmande och betraktande 9-åring med ett gott öga till tjejer.

Karl SUNE Rudolf Andersson heter han, huvudpersonen i årets julkalender. Sune är en drömmande och betraktande 9-åring med ett gott öga till tjejer. Om man får tro honom själv så är han en riktig tjejtjusare. Sunes familj är en helt vanlig familj som försöker fira en helt vanlig svensk jul, vilket inte alltid är helt lätt.

Julkalendern 2021: En hederlig jul med Knyckertz – SVT Play

Julkalendern 2021: En hederlig jul med Knyckertz | SVT Play

Familjen Knyckertz är tjuvar. Dom gillar att ta andras saker. Men deras son Ture är annorlunda. Han kan inte ens ljuga. När en ovärderlig julstjärna …

Familjen Knyckertz är tjuvar. Dom gillar att ta andras saker. Men deras son Ture är annorlunda. Han kan inte ens ljuga. När en ovärderlig julstjärna försvinner är hela stadens julfirande i fara – och det är upp till Ture att hitta den, så att alla kan fira En hederlig jul.Ändrade rättigheter från 1 januari 2022, kan endast ses i Sverige.

Fixarjulen | SVT Play

Malin Olsson, Amanda Wickman, Malins kille Simon Peyron och floristen Linda Ihreskog fixar julen och allt som kan tänkas höra till, julbak, julklappar, …

Malin Olsson, Amanda Wickman, Malins kille Simon Peyron och floristen Linda Ihreskog fixar julen och allt som kan tänkas höra till, julbak, julklappar, musiken, pysslet, pyntet och myset! Allt detta i det snörika Dalarna på en gammal gård djupt inne i skogen. Men vem är det som smyger runt i huset och fnittrar, och dessutom stjäl Malins älskade julgransstjärna?

Tjuvarnas jul – SVT Play

Tjuvarnas jul | SVT Play

En kväll när ficktjuven Kurre trycker i sitt blåsiga kyffe, får han ett oväntat besök. Manus och regi: Stefan Roos och Per Simonsson. I rollerna bl.a.

En kväll när ficktjuven Kurre trycker i sitt blåsiga kyffe, får han ett oväntat besök. Manus och regi: Stefan Roos och Per Simonsson. I rollerna bl.a. Gustaf Hammarsten, Tea Stjärne och Siv Carlsson.

Keywords: svt play jul, jul svt play